De tegelzetter Site

adverteerders inloggen
wachtwoord vergeten ?
tegelzetter zoeken
plaatsnaam, postcode ed.

Tegelzetter Gelderland

een tegelzetter vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

AMTW hoogenberg Natuursteen

AMTW hoogenberg Natuursteen is sinds 1897 in de natuursteenbranche. Wij hebben al ruim 110 jaar ervaring in het vervaardigen en leggen van natuursteen. Wij beschikken over uitstekkende tegelzetters die uitstluitend vakmanschap leveren. Wij kunnen uw tegels zowel in specie als in lijm leggen. Tevens zijn wij een groothandel in natuursteentegels, keukenwerkbladen en overige natuursteenproducten. Wij hebben hele scherpe all-in prijzen voor het leveren en plaatsen van natuursteentegels.

Wij zouden u graag willen uitnodigen om bij ons in de showroom te komen zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Enkele referenties van natuursteenprojecten die wij hebben gerealiseerd, zodat u zelf de proef op de som kan nemen: Belastingkantoor te Apeldoorn, Hotel Echoput te Hoog Soeren, Fakkert te Apeldoorn, Luchthaven Schiphol aankomst- & vertrekhal. Mercurius hotels in de Randstad, Vopak gebouw te Rotterdam, Gemeentehuis Vlissingen.

Wij zijn van Dinsdag t/m Zaterdag geopend van: 09.00 - 17.00
Buiten deze tijden op afspraak

Met vriendelijke groeten,

AMTW hoogenberg NatuursteenApeldoorn
telnr : 055-3683828


Tinus. Tegels

Strak tegelwerk voor een strakke prijs?
Kijk op tinustegels.nl
Tinus. Tegels is tevens leverancier van diverse soorten hoogwaardige natuursteen.
Voor voorbeelden kijk op Tinustegels.nl of bel 06-24621809.

U krijgt de groeten van Tinus.

Barneveld
telnr : 06-24621809


Tegelzetbedrijf Hoksbergen

Hoksbergen Tegelzetbedrijf : H?t adres voor het ontwerpen, inrichten ?n installeren van complete badkamers en prachtige tegelvloeren- of wanden. Wij kunnen voor u de plaatsing van vloertegels,wandtegels,natuursteen en vloerverwarming verzorgen,dit doen wij al ruim 10 jaar. Wij leveren ook bijna alle merken tegels zowel keramisch als natuursteen voor wanden en vloeren,Doordat wij niet een grote dure showroom hebben kunnen wij onze producten tegen zeer concurrerende prijzen leveren.
Heteren
telnr : 0264723730


klussenbedrijf hakken

gespecialiseerd in het verbouwen en compleet aanleggen van badkamers keukens en tegelwerken dit alles in een hand met 2 jaar garantie op het uitgevoerde werk onder de VLOK voorwaarden.ruurlo
telnr : 0625042210


Tegelzetbedrijf Tegelcentrum Doetinchem

Tegelcentrum doetinchem is gespecialiseerd in badkamers, sanitair, natuursteen & tegels.

Tegelcentrum Doetinchem heeft alles binnen ??n bedrijf zodat de beste en snelste service geboden word.

Van zowel leidingwerk verleggen en plafonds plaatsen , tegelwerk en sanitair plaatsen en het afstuccen van wanden en plafonds behoort tot onze werkzaamheden, indien er verbouwt moet worden kunnen wij dit ook realiseren. Tegelcentrum Doetinchem staat bekent om zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zodat u ook jarenlang plezier heeft van uw badkamer of toilet.
Doetinchem
telnr : 0622242937


tegelzetbedrijf kees mens

tegelzetter van huis uit
meer dan 30 jaar ervaring met alle faciliteiten van het tegelvak

Lijmen
Zetten
Marmer en natuursteen vloeren

gewoon beter, goedkoper en sneller

tegelzetbedrijfmensvof.nl


epe
telnr : 0651126518


Marcel de Vries

Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dat is onze drijfveer geweest om Bouw- en Onderhoudsbedrijf D.V.M. in 1996 op te richten. Wij zijn een klein bedrijf dat zich richt op kleine en middelgrote klussen van uiteenlopende aard. Daarbij moet u denken aan het eenvoudige schilderijtje dat opgehangen moet worden , tot aan een totale schilderbeurt van uw woning of het geheel vernieuwen van uw badkamer.
Bouw- en Onderhoudsbedrijf D.V.M. richt zich op de zakelijke en particuliere markt. Door samen met u als klant tot in detail de opdracht te bespreken, bent u verzekerd van maatwerk. Dit leidt tot een langdurige zakenrelatie met D.V.M.
Goed, snel en betaalbaar!
Waarom D.V.M.?
Ten eerste omdat een Bouw- en Onderhoudsbedrijf D.V.M. goedkoper is dan menig aannemer. Wij hebben niet de kosten van een beursgenoteerd of groot bedrijf maar zijn slank en flexibel dat scheelt u geld. Wij zijn zo overtuigd van het feit dat onze prijzen uiterst scherp zijn. Bij Bouw- en Onderhoudsbedrijf D.V.M. betaalt u nooit teveel.
Ten tweede kunnen wij zijn flexibel. Na het vaststellen van uw wensen en idee?n brengen wij de mogelijkheden in kaart. Maar dat wil niet zeggen dat er niet nog tijdens de bouw plannen veranderd kunnen worden. Bij ons geen ellen lange agenda en een afspraak over 14 dagen. Directe benadering kort en snel overleg zodat het eindresultaat optimaal is. Want daar gaat het om geen mooie verhalen maar resultaten. En goede resultaten want u kunt reken op onze jarenlange ervaring en vakbekwaamheid.
Ten derde wij durven nee te zeggen.
D.V.M. doet veel, heel veel maar is niet de onfeilbare duizendpoot.
Indien u wensen heeft die wij niet of niet volgens het door u gewenste tijdschema kunnen realiseren dan zullen wij u dat eerlijk laten weten. Wij gaan dan te rade bij een van de vele specialisten, zowel ZZp-ers als ook grotere ondernemingen, waarmee wij al jaren samen werken. Want het gaat natuurlijk om de door u gewenste resultaten.
Natuurlijk nodigen wij u van harte uit, indien u nadere vragen heeft, om contact met ons op te nemen. Bel, Fax, Mail of maak een afspraak op locatie zodat wij direct uw wensen kunnen toetsen.
Met Bouw- en Onderhoudsbedrijf D.V.M. beschikt u over een partner, die kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap, betrokkenheid en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Tot Ziens
Namens Bouw- en Onderhoudsbedrijf D.V.M.
Marcel de Vries
Apeldoorn
telnr : 06 50963484


Copyright©2004-2012werkgevraagd.nl een initiatief van hocmedia.nl